XXVII Fredes — Paüls GR7

Agraïments XXIV edició. Propera edició, 25 aniversari

Participants de la XXIV edició, voluntaris, col·laboradors, sòcies i socis, amigues i amics de la UEC Tortosa.

La XXIV Nocturna Fredes-Paüls GR7 ja és història. Serà recordada per la nocturna post-pandèmia, per la nocturna dels protocols, per la nocturna del canvi de circuit recuperant la GR7 que els pioners de la marxa van intentar que es fes, per la nocturna de les banderetes, etc.

La XXIV Nocturna Fredes-Paüls GR7, edició màgica, la nocturna de la sortida amb pluja, de la boira i els llamps a les Rases del Maraco. Unes condicions meteorològiques que van fer que el Massís del Port mostres la seua cara més espectacular; amb una verdor infinita i una màgia que només els participants vau poder gaudir.

Enhorabona a tots, la distancia entre Fredes i Paüls cada any és virtualment més curta, enguany els Finishers Jo Tota! en vau ser 347, tot un èxit. L’edició amb una de les ràtios més altes de finishers del recorregut sencer.

Dit això, en primer lloc donar l’agraïment a totes les voluntàries i voluntaris que fan possible, any rere any, la nocturna cobre vida. L’esforç, les ganes i la il·lusió que posen no te preu.

En segon lloc a tots el participants que confien amb nosaltres i marquen en roig al calendari el dia de la marxa.

En tercer lloc als col·laboradors que en cap moment dubten en aportar el seu gra de sorra perquè la nocturna sigui un èxit.

Per últim demanar disculpes pels errors que des de la organització podem cometre. Tots som humans, gestionar la logística d’un esdeveniment de llarga distancia, no circular, es tot un repte.

No hem puc oblidar dels treballadors, voluntaris i amics de Pere Mata Amposta per l’esforç i il·lusió que han posat en fer les banderetes que ens han acompanyat durant el recorregut.

Gràcies a tots per fer-ho possible.

Ja podeu marcar la data en roig al calendari. El 2022 estarem d’aniversari, la nocturna Fedes-Paüls GR7 complirà 25 anys; la XXV edició, el dissabte 11 de juny de 2022, amb sortida a les 18:00h, com sempre des de Fredes.

Moises Codorniu
President de la UEC de Tortosa


Organitzador
Col·laboradors oficials
Cronometratge
Amb el suport de
Suport institucional